Publicado el Deja un comentario

La tendència en texans més popular de 2020

La tendència en texans més popular en vaquers

Per parlar de la tendència en texans més popular tenim que parlar d’una dècada enrere. L’eclecticisme impregna el teixit denim amb inspiracions de la silueta recta dels anys 90, els flare dels 2000, la cintura alta dels anys 80. El acid- wash, fins i tot el patchwork dels 70. Tot està està de moda.

Mostrar els vaquers que han estat a l'última en la dècada dels 90.
Vaquers dècada dels 90

Noves siluetes i antigues tendències

No obstant això, de tant en tant apareixen (relativament) noves siluetes que afegeixen una alenada d’aire fresc a l’armari. Va succeir en el seu moment amb els famosos vaquers slouchy, amples i al mateix temps tancats al turmell, que Zara va convertir en objecte de desig en ple estiu.

La famosa cintura baixa de finals dels 90 que va idear Alexander McQueen amb el seu ‘ bumster’ prometia fer el mateix, però no acabem de veure el salt al carrer.

Una altra complicada silueta, en canvi, sí que ho ha fet ja. Entre les tendències en vaquers que imperen aquesta primavera 2020 que recollíem fa uns mesos, Marina Valera feia referència al retorn de les bermudes.

Amb una mica més llarga de la seva longitud, que s’amplia fins a la mitja cama, aquest tipus de pantalons ha tornat en tots els seus formats, però vàries són les col·leccions que li han dedicat un apartat especial a les vaqueres en les seves respectives propostes.

Chanel ha estat una d’elles, amb total look en denim compost per jaquetes de mànigues bombades amb volants i pantalons amb siluetes àmplies). Aquesta declinació no és en particular la més difícil del vestidor: la realment complexa és la que va proposar Vaccarello para Saint Laurent. Molt més estilitzats, els vaquers es peguen a la cama i es tallen uns centímetres per sobre del genoll.

A més, la casa italiana manté aquest baix deshilachat, com si acabessin de passar per un tisorada.


Les tendències en denim per al 2020 que dominen el streetstyle

La tendència en texans més popular d’aquest 2020 ja es poden trobar els nous denin en el rank més alt. A més a més combina amb gairebé  tots els estils de roba

A 2019 li queden dos telenotícies, literalment, i ja va sent hora de fixar-nos en el que ens ofereix 2020 quant a tendències denim. Encara que moltes modes ja les hem vist venir durant aquest any, el proper serà la seva consolidació definitiva.

El streetstyle ens dóna les claus de quin tipus de denim es portarà i com lluir-ho en la nova temporada. El denim mai passa de moda però va evolucionant, i si no vols quedar-te enrere toca arriscar una mica i provar les tendències més atrevides en vaquers, jeans i altres peces.

El denim com millor combina és amb si mateix: vaquers amb camises denim, amb armilles, amb caçadores. No tinguis por perquè el total look sempre és un encert. El canadian tuxedo estarà pertot arreu en 2020.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *