Publicado el Deja un comentario

Les sabates per la primavera-estiu 2020 en totes les parts

Les sabates per la primavera-estiu 2020 ja estan arribant a les botigues de totes les zones equatorials. Ja són 150 estats que es preparen per a l’arribada d’aquestes tendències de sabates.

En primer lloc la combinació de les passarel·les, el street style van deixant les pistes del que es portarà la propera temporada primavera-estiu 2020.

A més en matèria a les primeres sabates per la primavera-estiu 2020, María José Pérez ja va avançar les tendències vistes en la passarel·la de l’època estival que comencen a veure’s a poc a poc en els estilismes de les celebritats i les prescriptores de moda

. Dels elegants i sòbries sabates amb polsera al turmell als mules de silueta quadrada passant per les New Balanç 860 , aquests són les sabates que has de tenir sota el teu radar per ser la primera a lluir les tendències de la propera temporada.

Mostrar les sabates de New Balanç 860
Sabates de New Balanç 860

La col·lecció homònima de la primavera-estiu 2020

La col·lecció homònima del també director creatiu de Loewe ha estat una de les més aplaudides de la Setmana de la Moda de Londres.

Especialment per la vocació nocturna d’algunes de les peces i les aplicacions joies de vestits i accessoris, inclosos les sabates.

Un dels més destacats híbrids entre sandàlia i espardenya clàssica, en el qual romanen els detalls d’espart i les cintes de tela.

Pero desapareix la capdavantera i s’afegeixen detalls poc habituals, com a corda multicolor i aplicacions pròpies de bijuteria.

Primavera-estiu 2020 col·lecció homònimia
Sandàlies col·lecció homònimia

Les sandàlies gràfiques amb sola XL per la primavera-estiu 2020

En primer lloc la proposta de Miuccia per a primavera-estiu 2020 es relaciona tant amb els inicis de la dissenyadora en una de les signatures més populars de la indústria.

La qüestió és que mentre els conjunts inclouen llargs midi, escots tancats i una paleta de color molt concreta, fa que el teu estil és  afavoreixi molt més.

La intenció gràfica de les sandàlies, que juga amb un trio de color, no s’ha de perdre’s de vista.

Igual que les soles àmplies que continuen el deixant chunky que tantes alegries comercials ha donat en el passat.

Mostrar les sandàlies gràfiques amb sola XL  per la primavera-estiu 2020
Sandàlies gràfiques amb sola XL

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *