La tendència en texans més complicada de 2020

La tendència en texans més complicada de 2020 ja està en botigues

Sol succeir que, almenys quant a vaquers es refereix, les tendències de 2020 dicten que totes les dècades estan en el punt de mira. L’eclecticisme impregna el teixit denim amb inspiracions de la silueta recta dels anys 90, els flare dels 2000, la cintura alta dels anys 80. El acid- wash, fins i tot el patchwork dels 70. Tot està està de moda.

No obstant això, de tant en tant apareixen (relativament) noves siluetes que afegeixen una alenada d’aire fresc a l’armari. Va succeir en el seu moment amb els famosos vaquers slouchy, amples i al mateix temps tancats al turmell, que Zara va convertir en objecte de desig en ple estiu. La famosa cintura baixa de finals dels 90 que va idear Alexander McQueen amb el seu ‘ bumster’ prometia fer el mateix, però no acabem de veure el salt al carrer. Una altra complicada silueta, en canvi, sí que ho ha fet ja. Entre les tendències en vaquers que imperen aquesta primavera 2020 que recollíem fa uns mesos, Marina Valera feia referència al retorn de les bermudes.

Amb la seva longitud, una mica més llarga, que s’amplia fins a la mitja cama, aquest tipus de pantalons ha tornat en tots els seus formats, però vàries són les col·leccions que li han dedicat un apartat especial a les vaqueres en les seves respectives propostes. Chanel ha estat una d’elles, amb total look en denim compost per jaquetes de mànigues bombades amb volants i pantalons amb siluetes àmplies (i més amples encara si cap en Celine). Aquesta declinació no és en particular la més difícil del vestidor: la realment complexa és la que va proposar Vaccarello para Saint Laurent. Molt més estilitzats, els vaquers es peguen a la cama i es tallen uns centímetres per sobre del genoll. A més, la casa italiana manté aquest baix deshilachat, com si acabessin de passar per un tisorada.

Aquests són les sabates que estan per totes les parts a la primavera-estiu 2020

La combinació de les passarel·les, el street style i els comptes de Instagram de les nostres prescriptoras de moda favorites van deixant les pistes del que es portarà (i molt) la propera temporada primavera-estiu 2020. En matèria de sabates, María José Pérez, editora de moda d’aquesta capçalera, ja va avançar les tendències vistes en la passarel·la de l’època estival que, ara, comencen a veure’s a poc a poc en els estilismes de les celebrities i les prescriptoras de moda, tenint altes possibilitats d’acabar en tots els armaris en els propers mesos. Dels elegants i sòbries sabates amb polsera al turmell (vists en la desfilada de Chanel) als ‘ mules’ de silueta quadrada passant per les New Balanç 860 (les noves sabatilles virals), aquests són les sabates que has de tenir sota el teu radar per ser la primera a lluir les tendències de la propera temporada.